top of page

Diëtiste Tine

sanomotion 4.png

Mijn verhaal

Van kinds af aan ben ik al een fervente kok en heeft voeding me altijd geïnteresseerd. Koken en bakken is voor mij een ontspanning. Ook in mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sport zoals ropeskipping, trailrunning, trampolinespringen en snowboarden. Hiernaast ben ik ook een ropeskipping trainster en geef in de vakanties sportkampen. Hierdoor hecht ik veel belang aan een gezonde voeding die mij voldoende energie geeft doorheen de dag.

Ik behaalde het diploma van Bachelor Voedings- en dieetkunde in 2017 aan de Hogeschool te Gent. Na deze opleiding heb ik aansluitend een specifieke leraren opleiding gevolgd. Dit omdat ik jongeren kennis en vaardigheden rond gezonde voeding en koken wil bijbrengen.

Aanvullend wil ik jou begeleiden naar een gezondere levensstijl die je kan volhouden. Samen bekijken we wat jouw doelstellingen zijn, om een gezondere levensstijl te bereiken. Dagelijks komen er nog nieuwe inzichten naar boven in de voedingswetenschappen. Daardoor is het belangrijk dat ik me geregeld bijschool om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

_MG_4238.jpg
DSC_01381.jpg
DSC_0030.JPG
bottom of page